Политика на приватност

За нас

Адресата на нашиот веб-сајт е: https://psihoterapevt.mk

Кои лични податоци ги собираме и зошто

Коментари

Посетителите не оставаат коментари на овој сајт и со тоа ние не собираме податоци што се користат во таа постапка прикажани во формуларот за коментари, како и IP адресата на посетителот и низа на кориснички агенти на прелистувачот за да ни помогнат во откривањето на спам.

Мултимедија

Доколку прикачувате слики на веб-сајтот, препорачливо е избегнување на прикачување на слики кои содржат информации за локацијата (EXIF GPS). Посетителите на веб-сајтот може да ја преземат сликата и да ги извадат тие податоци од сликите на вашиот веб-сајт.

Контакт форми

Нашата контакт форма користи Име и емаил адреса за да идентификува кој пратил порака преку формата. Податоците не ги чуваме никаде едноставно одговараме повратно на емаил адресата што е наведена.

Колачиња

На нашата страна нема опција за оставање коментар.

Доколку ја посетете нашата страница за најавување, Ние ќе поставиме привремено колаче за да утврдиме дали вашиот прелистувач прифаќа колачиња. Тоа колаче не содржи лични инфформации и ќе биде отфрлено кога ќе го затворете вашиот прелистувач.

Кога се најавувате, Ние поставуваме неколку колачиња за да ги зачуваме вашите информации за најава и избор на екран(страница). Колачињата за најавување траат 1 ден, и колачињата за опции за екран траат 1 ден. Доколку се одјавите од вашата сметка, колачињата се најава се отстрануваат.

Доколку уредувате или објавите статија, дополнително колаче ќе биде зачувано во вашиот прелистувач. Тоа колаче не вклучува лични податоци и едноставно го означува ID-то на написот кој го имате уредувате. Колачето истекува после 1 ден.

Вградена содржина од други веб-сајтови

Објавите на оваа страница може да вклучуваат вградени содржини (пример: видеа, слики, други објави, итн.). Вградената содржина од други веб-страници се однесува на ист начин како да сте го посетиле тој друг веб-сајт.

Овие веб-страници може да собираат податоци за вас, користат колачиња, вградуваат следење од трети страни и да ја следат вашата интеракција со вградената содржина, вклучително и интеракцијата со вградената содржина доколку имате сметка и се најавени на тој веб-сајт.

Анализа

Со кого ги споделуваме вашите податоци

Ние не ги споделуваме информациите со никого.

Колку долго ги чуваме вашите податоци

Воопшто не чуваме лични податоци.

Какви права имате врз вашите податоци

Нашата веб страна нема опција за регистрирање на нови корисници со тоа не чуваме податоци за никого.

Каде ги испраќаме вашите податоци

Ние не чуваме ваши лични податоци и со тоа не ги праќаме никаде.

Ваши информации за контакт

Овие информации еднократно се користат за да ве исконтактираат повратно кога ќе пратите порака преку контакт формата.